06/30-384-4341

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Blog

Hímzett ágynemű gyümölcsös tál és turmixgép helyett!

hímzett ágyneműhímzett ágynemű kézenfekvő ajándék akár két embernek is, ha olyan alkalomra szánjuk, mint amilyen egy esküvő. Talán nem túl merész és intim ajándék, ha egy ízléses és finom ágyneműt választunk és egyedi hímzéssel tesszük személyre szólóvá.

A feliratos párna tökéletes választás, ha emlékezetes ajándékra van szükség!

feliratos párnák

Vannak, akik nem igazán foglalkoznak az ajándékozással, azonban sokan igyekeznek olyan meglepetést adni, ami egyedi és szívhez szóló. Szerencsére ma már számtalan ilyen lehetőség áll rendelkezésünkre, de a legnépszerűbbek közé tartoznak a fényképes, illetve a feliratos tárgyak. Napjainkban divatosak a feliratos párnák, amelyek azon kívül, hogy kellemes meglepetést okoznak a megajándékozottnak, általában egy kedves üzenetet is közvetítenek.

Az egyedi pléd születésnapra, névnapra is kedves meglepetés!

egyedi plédA névnapok és születésnapok minden évben kihívást jelentenek az ajándékozók számára. Mi legyen az az újabb ajándék, aminek örülne az ünnepelt? Akik közel állnak hozzánk, azokról gondoskodni szeretnénk, nincs is szebb ajándék, mint ennek a kifejezése. Egy olyan hétköznapi tárgy, mint amilyen a pléd is válhat megható ajándékká.

Névre szóló babakifogó: praktikus ajándék a legkisebbeknek!

névre szóló babakifogókAmikor kisbaba születik a családba vagy a tágabb baráti körbe, a hozzátartozók, ismerősök közül egyesek igencsak tanácstalanok, hogy mivel is lephetnék meg a csöppséget és a szülőket. Mindenképp praktikus, ugyanakkor személyes ajándékot szeretnének átnyújtani.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink