Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

Blog

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Garantált kiszállítás 3 munkanapon belül futárszolgálattal. A csütörtök délig leadott rendelést biztosan megkapja pénteken.

 

 

 

Hímzett párnák, igényes kivitelben!

Hímzett párnákHímzett párnák igényes kivitelben, korrekt árakon. Válassza minőségi termékeinket az ajándékozáshoz, szerezzen örömet, ismerkedjen meg a kínálattal!

Hímzett törölközők karácsonyra!

hímzett törölközőkA hímzett törölközők a karácsonyi ajándékozással kapcsolatban is szóba jöhetnek. Lepje meg rokonait, barátait igényes, praktikus ajándékkal!

Egyedi póló hímzés jeles alkalomra

Egyedi póló hímzésEgyedi póló hímzést rendelhet, ha bármilyen alkalomra szüksége van olyan pólóra, amilyet üzletben nem talál. Ilyen alkalomból pedig akad néhány. Ha sorra vesszük a különböző eseményeket, akkor látjuk, hogy lánybúcsúra, évfordulóra, születésnapra, búcsúztatóra vagy baby shower-re is lehet egyedi póló hímzést rendelni.

Egyedi ágyneműhuzat babaváróra

egyedi ágyneműhuzatAz egyedi ágyneműhuzatból lehet praktikus babaváró ajándék is! Az ágynemű azok közé a dolgok közé tartozik, amit mindenki használ, férfi, nő, kicsi gyerek és felnőtt is. A babát váró szülőket nagyon jó ötlet lehet meglepni egy ilyen ajándékkal, mert ez biztosan hasznos lesz majd, ha a kicsi világra jön.

Oldalak

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink

ja