Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

 

Minden gyermekfotel rendeléshez AJÁNDÉK neves törölközőt adunk.

Rendelése leadásakor kérjük a megjegyzés rovatba adja meg a törölköző színét és a nevet.

( Ennek hiányában felhívjuk, és egyeztetni fogunk )

Hímzett törölközők karácsonyra!

hímzett törölközőkA hímzett törölközők a karácsonyi ajándékozással kapcsolatban is szóba jöhetnek. Lepje meg rokonait, barátait igényes, praktikus ajándékkal!

A karácsonyi ajándékvásárláskor sokaknak fontos, hogy a meglepetések ne csupán igényesek, hanem praktikusak is legyenek. Nem ritka, hogy egy hasznos tárgy, eszköz sokkal nagyobb örömet tud okozni a fa alatt a másik fél számára. Amennyiben ez Önnek is lényeges szempont, és ennek megfelelően szívesen fogadna ajánlást az ajándékvásárláshoz, ismerkedjen meg hímzett törölköző kínálatunkkal!

hímzett törölközők tökéletes karácsonyi ajándékok, amik ízlésesek és praktikusak, hiszen egy minőségi, szép törölköző mindig jól jön a háznál. A választékunkban sokféle hímzett mintával találkozhat, minden barátjához, családtagjához megtalálhatja a személyiségükhöz legjobban illő darabokat.

Készüljön velünk az ünnepekre, adja le mihamarabb a rendelését, garantáljuk, hogy Ön és a hozzátartozók is elégedettek lesznek a termékekkel! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink