Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

 

Minden gyermekfotel rendeléshez AJÁNDÉK neves törölközőt adunk.

Rendelése leadásakor kérjük a megjegyzés rovatba adja meg a törölköző színét és a nevet.

( Ennek hiányában felhívjuk, és egyeztetni fogunk )

Ajándékozzon hímzett szerelmi vallomást!

Ajándékozzon hímzett szerelmi vallomást!Közeleg a Valentin nap vagyis a szerelmesek ünnepe. Az évnek ezen a napján alkalmunk nyílik kifejezni azt, hogy mit érzünk a másik iránt, mennyire fontos nekünk. Természetesen ezt egész évben meg kell, hogy tegyük, de ilyenkor meg is tudjuk ünnepelni a szerelmet, a szeretetet. Ha Ön is úgy gondolja, hogy szeretné megajándékozni kedvesét Valentin napon, mondja el, mit érez, hímzett szerelmi vallomással!

 

Nézzen körül nálunk, és rendeljen hímzett párnát szerelmének! Különböző színű, mintájú, feliratú párnákat rendelhet, és csakis Ön dönti el, melyik az, amelyiket igazán személyesnek érzi. A hímzett párnákra kerülhet egy általunk kitalált felirat, de örömmel megvalósítjuk az Ön kéréseit is! Névre szóló párna, becenévvel ellátott, idézettel díszített vagy jókívánságokkal hímzett egyedi feliratos párna is lehet az ajándék.

 

Lepje meg kedvesét egy szívhez szóló hímzett szerelmi vallomással, ajándékozzon Valentin napra hímzett párnát! Nézzen körül nálunk, és találja meg kedvencét!

 

 

Hímzett párnák: szerelmes párnák

Hímzett párnák: szerelmes párnákSzerelmeseknek ajándékot találni egyszerű is, meg nem is. Választhatunk már jól bevált, megszokott dolgokat, de ha ezzel nem akarjuk beérni, akkor hagyatkozhatunk a fantáziánkra és ajándékozhatunk valami egyedit és személyre szólót.

 

Évfordulóra, de bármely jeles alkalomra is kiváló lehet egy hímzett párna. Igen, a párna is lehet ötletes ajándék, ráadásul még hasznos is egyszerre! Számos alkalom előfordulhat, amikor a pár kénytelen külön tölteni az éjszakát, de a kedvestől kapott párnát ölelve elaludni sokkal kellemesebb, mint a társunk hiányára koncentrálni.

 

Keressen minket bizalommal, és válasszon egyedi, személyre szóló szerelmes hímzett párnát ajándékba!

 

Kínálatunkban többféle kivitelű párnát talál, válogathat színek és minták, feliratok alapján is. Vicces, elgondolkodtató, szerelmes szöveg, személyre szóló vagy egy szívhez szóló idézet? Válassza ki a tökéletes terméket, rendelje meg, és már készen is van az egyedi szerelmes ajándék!

 

A siker pedig garantáltan nem marad el, ha a hímzett párna mellett dönt!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink