Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

Hímzett párnák

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Garantált kiszállítás 3 munkanapon belül futárszolgálattal. A csütörtök délig leadott rendelést biztosan megkapja pénteken.

Puha tapintású, kiváló minőségű WELLSOFT párnák rendelhetők

  • TETSZŐLEGES NEVEK, FELIRATOK
  • a feliratokhoz minta is rendelhető
  • a párnák mérete 35 x 35 cm

Színválaszték:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
világos kéktürkizkékkirálykékrózsaszínpinkfehérkrémlazacbenettonmogyorószürkefekete

 

Az egyedi feliratos párnák kiváló kísérő meglepetések! 

egyedi feliratos párnaHa ajándékvásárlásról van szó, sok ember szeretne gyakran a nagyobb, költségesebb ajándék mellé valamilyen kísérő meglepetést is választani. Egyesek ilyenkor édességet vagy valamilyen kozmetikumot vásárolnak, mások pedig kifejezetten ragaszkodnak a maradandóbb ajándékokhoz. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe az egyedi feliratos párnákat!

Az egyedi feliratos párna bármilyen nagyobb meglepetés tökéletes kísérő ajándéka lehet. A termékekkel nem csupán maradandó, hanem személyes emléket adhat át az ünnepi alkalmon. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy évfordulóról, ezekkel a termékekkel nem tévedhet az ajándékozás során. A párnák korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával kerülnek legyártásra, így valóban igényes végeredmény születhet.

Ajándékozzon maradandót, válassza az egyedi feliratos párnákat! Megrendelését igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elkészíteni, a szolgáltatás kedvező áron érhető el. Ha szeretné megrendelni a terméket, vagy kérdései lennének, keressen minket elérhetőségeinken!

 

Hasznos ajándék születésnapra, névnapra? Válasszon egyedi feliratos párnát!

Hasznos ajándék születésnapra, névnapra? Válasszon egyedi feliratos párnát! Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen jeles alkalomról, az emberek hajlamosak felesleges dolgokkal megajándékozni az ünnepelteket. Az ajándékvásárlás igencsak bonyolult és összetett feladat, ezért mindenki igyekszik azt leegyszerűsíteni. A kapkodás miatt előfordulhat, hogy mégsem a megfelelő meglepetés került kiválasztásra. Ha Ön nem szeretne felesleges dolgokat vásárolni ajándékba, szerezzen be kínálatunkból egyedi feliratos párnát!

Egyedi feliratos párnáinkkal garantáltan örömet okozhat, hiszen így igazi személyes ajándékot nyújthat át az ünnepeltnek, ami egyáltalán nem válhat feleslegessé a háztartásban, hiszen nemcsak az otthon látványához járul hozzá, hanem a komfortérzet biztosításához is. Az egyedi feliratos párnák terén nincs határa a fantáziának, bármilyen ötletet, elképzelést megvalósítanak munkatársaink

A párnák anyaga:  WELLSOFT

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink