Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

Hímzett ágyneműk

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Garantált kiszállítás 3 munkanapon belül futárszolgálattal. A csütörtök délig leadott rendelést biztosan megkapja pénteken.

 

 

 

Kedves Vásárlóink!

 

A jelenlegi járványügyi helyzetben is folyamatosan elkészítjük megrendeléseiket, melyeket maximum 3 munkanapon belül kiszállítunk a GLS futárszolgálattal.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne szívesen segítünk az alábbi telefonszámokon:

30/384-4341  vagy   30/384-4344

Egyedi ágyneműhuzat garnitúra Anyák napjára is szép ajándék!

egyedi ágyneműhuzat garnitúraKözeledik a május és a hónap első vasárnapja, ami az Édesanyák megünneplésének napja. Szeretné kifejezni szeretetét, törődését és háláját annak a személynek, akinek olyan sokat köszönhet? Ezt megteheti úgy is, hogy nem hagyja el az otthonát, hanem online vásárol, illetve rendel ajándékot Anyák napjára! 

Egy friss, üde, egyedi ágyneműhuzat garnitúra például biztosan szép meglepetés lenne! Egy egyedi ágyneműhuzat garnitúra nem tartozik feltétlenül a hagyományos ajándékok közé, amivel az Édesanyáknak kedveskednek, de legalább olyan kedves ajándék, mint egy cserép virág vagy egy doboz csokoládé. Ami az egyedi ágyneműhuzat garnitúra mellett szól az a tartóssága, hiszen nem hervad el, nem fogy el. Szép álmokat biztosít és kellemes pihenést nyújt éjszaka, arról nem is beszélve, hogy eszébe juttatja az Édesanyának, kitől kapta az egyedi ágyneműhuzat garnitúrát.

A honlapunkon minden részletre kiterjedően ki tudja választani, milyen legyen az egyedi ágyneműhuzat garnitúra, mi pedig három napon belül már postázzuk is!

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink

ja