Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Termék kategóriák

Partnereink

Számláló

 • Egyedi látogatók:97,534

  WELLSOFT PLÉD

  Puha WELLSOFT anyagból készülnek plédjeink felnőtt és gyerek méretben.

  Gyerek méret:  120 cm x 150 cm

  Felnőtt méret : 150 cm x 200 cm

  Többféle színből lehet választani. ---  világos kék, türkizkék,  királykék, rózsaszín, pink, fehér, krém,  lazac, benetton zöld, mogyoró, szürke

  Bármilyen név, felirat hímezhető akár minta hozzárendelésével.

  Az EGYEDI feliratok mellett rendelhető családos, szerelmes, névnapos, szülinapos felirat is mintával.

  A megfelelő kategória képére kattintva mehet tovább.

   

  Lepje meg családtagját hímzett polár takaróval!

  Hímzett polár takaróinkHa az ember a nagyszülőknek vagy idősebb hozzátartozóknak szeretne ajándékot vásárolni, elsősorban valamilyen praktikus dologgal szeretne kedveskedni. A kérdés csak az, hogy mi az, amire szüksége lehet egy idős embernek. Ha Ön még nem találta meg az ideális megoldást, mi segítünk, hogy ne kelljen tovább törnie a fejét: lepje meg hozzátartozóját hímzett polár takaróval!

  Az idős emberek különböző testfunkciójuk gyengülése miatt sokkal fázósabbak, mint a fiatalabbak, ezért nekik többször van szükségük meleg, kellemes tapintású takarókra. Hímzett polár takaróinkkal biztosíthatja a megfelelő hőérzetet családtagjának, legyen szó alvásról vagy délutáni pihenésről. Termékeink igényesek, kellemes tapintásúak, ráadásul nem csupán praktikus ajándékként szolgálnak, hanem a hímzésnek köszönhetően személyes üzenetet is hordozhatnak magukban.

  Ajándékozza meg hímzett polár takaróval idős hozzátartozóját! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!