06/30-384-4341

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Babakifogó rendelhető bármilyen névvel, az Ön által kiválasztott mintához rendelve.

Mérete 80 x 80

Anyaga:  100 % pamut, kétfalas frottírból

I. osztályú minőség

Neves babakifogók ajándékba – a legkedvesebb ajándék a kicsiknek

babakifogó Egy újszülött minden családban hatalmas örömet jelent nem csak a szülőknek, de a rokonoknak, barátoknak is. Babanézőbe ajándékkal illik menni, és ilyenkor a legtöbben a babának visznek valami hasznosat, de mégis kedveset. A babakifogó tökéletes ajándék, hiszen a kicsi jól fogja magát érezni benne, a szülőknek pedig leegyszerűsödik az esti fürdetés.

A babakifogó tulajdonképpen egy törölköző kifejezetten csecsemők számára. Többnyire egyfajta kapucni is található rajta, hogy ne csak a gyermek teste, de a feje is bebugyolálható legyen a fürdetés végeztével. Eddig nem különösebben izgalmas ajándék, ám ha valamilyen mintát, illetve a gyermek nevét is belehímeztetjük, máris megváltozik, és személyessé válik. Ha ilyet adunk ajándékba, amikor babanézőbe megyünk, biztosak lehetünk a sikerben, és abban, hogy a szülők meg fognak hatódni!

Amennyiben Ön is babanézőbe készül, de nem tudja, mit vihetne ajándékba, válassza a hímzett babakifogót, és másra már nem is lesz szüksége! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Praktikus ajándék a legkisebbeknek: hímzett babapléd

Babanézőbe hivatalos, és szeretne valami igazán szép ajándékot vinni a kisbabának? Egy puha, meleg, hímzett babaplédnek minden kisgyermek hasznát veszi, mert védelmet nyújt, és otthonosabbá teszi a fürdetés utáni perceket. A babapléd pamut és frottír anyagból készült, kapucnis megoldással, amibe a frissen megfürdetett babát lehet becsavarni, hogy meg ne fázzon.

A hozzánk forduló vásárlók választhatnak az általunk forgalmazott babaplédek közül, és kihímeztethetik azt. A leggyakoribb a baba nevének ráhímeztetése az anyagra, de természetesen egyéb lehetőség is van, mint például valamilyen kisállat, vagy rajzfilmfigura. A hímzett babaplédből így lesz személyre szóló ajándék, ami sokkal szívhez szólóbb meglepetés, mint egy egyszerű, áruházi termék.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben ilyen ajándékot keres, és rendeljen hímzett babaplédet! Tájékozódjon a rendelés, illetve a hímeztetés részleteiről a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink