--

Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Ajándékozzon egyedi törölközőt születésnapra!

Ajándékozzon egyedi törölközőt születésnapra!Az elmúlt időszakban rengeteg olyan alkalom adódott, mikor kedveskedhettünk szeretteinknek, a húsvéttól kezdve az anyák napján át a ballagásokig. De mi a helyzet a hétköznapibb ünnepekkel, mint a születésnapok?

 

A hímzett törölközők között számos olyan kialakítást találhatunk, melyekkel a hagyományosabb ünnepnapokat is igazán egyedivé varázsolhatjuk. Hiszen köztudott, hogy egy születésnapra milyen nehéz igazán névre szóló, praktikus ajándékot választani!

 

A hímzett törölközőknek számtalan előnyük van. Mindamellett, hogy egyénre szabhatóak, a kialakításuk is minőségi, így kiemelt komfortot képesek biztosítani a használójuk számára. Emellett praktikusak is, hiszen a hímzés miatt könnyedén megkülönböztethetővé válnak, akár otthoni használatról van szó, akár egy-egy utazás alkalmával. Hiszen a hímzett törölközők praktikus méretben kaphatóak, így bárhová magunkkal vihetjük, akár utazás során, akár az edzőterembe.

 

Ha szeretné születésnapi hímzett törölközővel meglepni szeretteit, tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink