--

Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Az egyedi feliratos párna a legjobb ajándék születésnapra!

Az egyedi feliratos párna a legjobb ajándék születésnapra!Közeleg egyik családtagja, barátja születésnapja, és nem tudja, mit ajándékozzon neki? Egy egyedi feliratos párna kiváló meglepetés lehet bárki számára, nemtől és korosztálytól függetlenül!

 

Ha Önhöz közel álló személyt szeretne megajándékozni, fontos, hogy valamilyen szívhez szóló, nem mindennapi meglepetés mellett döntsön. Az egyedi feliratos párna ott lehet tulajdonosa ágyában, és amikor ránéz, mindig mosolyt csal majd az arcára, vidámmá teszi a fárasztó munkanapok zárását. Emellett kiváló díszítő elemként is funkcionál egy párna, főleg, ha olyan egyedi feliratos párna, mely egy kedves, meghitt emléket, vicces pillanatot idéz.

 

Ha még nincs ötlete, mit ajándékozzon barátjának vagy hozzátartozójának születésnapjára, kreatív és kivételes ajándék lesz egy hímzett párna! Tekintse meg termékkínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi igényeivel, biztos lehet benne, hogy a hímzett párna igazán egyedi ajándék szülinapra!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink