--

Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

Lepje meg kedvesét hímzett törölközővel!

Lepje meg kedvesét hímzett törölközővel!Természetes dolog, hogy néhanapján szeretjük meglepni kedvesünket olyan kis apróságokkal, melyekről úgy gondoljuk, hogy biztosan örülne ezeknek. Viszont számos lehetőségünk van, melyet nem, vagy csak nagyon ritkán veszünk számításba, és a hímzett törölközők is ebbe a kategóriába tartoznak.

 

Egy egyedi szerelmes üzenettel hímzett törölköző minden fürdés után eszébe fogja juttatni kedvesünknek, hogy kitől kapta ezt, és a rajta lévő üzenet pedig apró tanúbizonysága lesz annak, amit igazán érzünk iránta. Persze ez csak egy apró ajándék, viszont szembetűnő, és ezek azok a dolgok, melyekkel mindig egy kicsit a kedvére tehetünk szívünk választottjának!

 

Ha szerelmes üzenetekkel ellátott hímzett törölközőkre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban számos hímzett törölköző közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő darabot, melynek kedvese biztosan nagyon fog örülni, amikor kézhez kapja! Ha kérdése támadna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink