06/30-384-4341

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Bármilyen név ( keresztnév, becenév ) rendlehető 1 szóig.

A törölköző mérete 70 x 140

Kiváló nedvszívó, mosáskor a bordűr nem ugrik össze.

A képre kattintva mehet tovább.

Kedves meglepetés újdonsült szülőknek: babatörölköző névvel

Egy baba születésekor sokszor hosszas fejtörésbe kezdenek a rokonok, barátok, akik szeretnék valamivel meglepni a legújabb családtagot. Ilyenkor általában olyan ajándékot keresnek, ami a kicsi részére hasznos, a szülők részére pedig kedves. Ilyet néha nehéz találni, de jó választás például a babatörölköző névvel, amely cégünknél kedvező áron kapható.

A babatörölköző névvel ellátva mindig igazán sikeres a szülők körében. Ez egy olyan hasznos kiegészítő, amire mindig szükség van, azonban mégis személyes, szívhez szóló meglepetés. Az általunk kínált törölközők puha, jó nedvszívó képességű anyagból készülnek, még a baba bőrének is kellemes tapintásúak. Termékeink strapabíróak, így több éven át kiszolgálják majd a legkisebb családtagot.

Ha nem drága, de kedves, hasznos ajándékkal lepné meg az újdonsült szülőket, keressen minket bizalommal, és válassza a hímzett babatörölközőt névvel ellátva! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk!

 

A törölközőhímzés segít megőrizni kedvenc kiegészítőjét!

törölközőhímzés A törölközőkre a legnagyobb szükség nyáron van. Ilyenkor nemcsak otthon, a fürdőszobában kerülnek elő, de a strandon, vízparton is az alapfelszerelés közé tartozik a fürdőlepedő. Nincs is annál bosszantóbb, ha valaki elveszti, vagy elcseréli a kedvencét. Mindenki járt már úgy, hogy a partra kiterített, vagy az üdülőben száradni kirakott törölközőnek nyoma veszett, mert valaki a sajátjának nézte, vagy még rosszabb: eltulajdonította.

A törölközőhímzés az ilyen helyzeteket képes kiküszöbölni, de legalábbis csökkenti a kockázatát annak, hogy a törölközőt elveszítse a tulajdonosa. Ha a törölközőn a tulajdonos neve szerepel, máris egyszerű beazonosítani, és más sem nézi a sajátjának.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk törölközőhímzést, amivel a tőlünk megrendelt törölközőkre felkerülhet a törölköző tulajdonosának neve. Ennek köszönhetően a törölközőhímzéssel kapcsolatos szolgáltatásunk ajándékozáshoz is igénybe vehető.

Keressen fel minket bizalommal a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink