--

Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

A törölközőhímzéssel a kollégáknak is örömet szerezhet!

törölközőhímzésSzeretné megajándékozni valami személyessel a kollégáit, beosztottait, vagy épp búcsúajándékot keres egy nyugdíjba vonuló munkatársának? A céges logóval ellátott reklámajándékok valójában tucattermékek, így személytelenek, ellenben a személyre szóló törölközőhímzéssel viszont hatalmas mosolyt csalhat mindenki arcára!

A törölközőhímzés készülhet névvel, valamilyen vicces felirattal, esetleg még logó is kerülhet rá, de az biztos, hogy maga a törölköző kiváló minőségű termék, így a használati értéke is magas, a törölközőhímzés pedig eszmei értéket is ad hozzá. Ki ne örülne egy olyan ajándéknak, ami tényleg neki szól, amit használhat, ami nem a kacatok között végzi, hanem valóban értékes?

Cégünk magas színvonalon végzi a törölközőhímzést az ön által választott színekkel és mintával, így bármilyen kérése is legyen, ránk számíthat. Tekintse meg weboldalunkon a lehetőségeket, és ha kérdése van a rendeléssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink