Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Termék kategóriák

Partnereink

Számláló

 • Egyedi látogatók:97,439

  Hímzett fürdőköpenyek

  Hímeztessen egyedi feliratozású köntösöket. ------- Tetszőleges névvel, felirattal.

  Többféle mintából választhat.

  Közel 10 féle színből rendelhet, melyet folyamatosan készleten tartunk.

                      

  A köntösök anyaga puha WELLSOFT, illetve nagyon jó minőségű vastag frottír.

  ÚJDONSÁG !!!!   MÁR GYERMEK MÉRETEKBEN IS RENDELHETŐ KÖNTÖS !!!!!!

  Hímzett fürdőköpeny, mint reklámajándék? Igen!

  Modern világunk már elképzelhetetlen reklámajándékok nélkül. A cégek időnként apróbb-nagyobb logózott tárgyakkal kedveskednek egymásnak, dolgozóiknak, ügyfeleiknek. Azonban ezek nagy része már elcsépelt, nem okoz igazi örömet: tele vannak a fiókok logózott tollakkal, egérpadokkal. Nekünk van egy különleges ajánlatunk, aminek minden ajándékozott örülni fog, mégpedig a hímzett fürdőköpeny!

  Köntösre mindenkinek szüksége van, ezért ha ezt adunk ajándékba, kiváló reklámajándékot választottunk. A hímzett fürdőköpenyen feltüntethető a cég neve vagy a logója, és mindig tudni fogja a tulajdonosa, hogy honnan kapta. Ez mélyíti a bizalmat, és megalapozza a további jó kapcsolatot. Adható szinte bármilyen alkalomra, vagy csak úgy is. Hímzett fürdőköpenyeink többféle színben rendelhetők, de reklámcélra talán a legpraktikusabbak a frottír, unisex termékek.

  Szeretne valamilyen különleges reklámajándékot, amivel még nincs tele a padlás? Válassza hímzett fürdőköpenyeinket, és bátran keressen fel minket!

   

  Ajándékötletek karácsonyra: hímzett fürdőköpeny tökéletes választásnak bizonyul!

  Ajándékötletek karácsonyra: hímzett fürdőköpeny tökéletes választásnak bizonyul! A fürdőköpenyek a legnélkülözhetetlenebb és legpraktikusabb kiegészítőknek számítanak a hétköznapokban. Egyetlen család fürdőszobájából sem hiányozhatnak, kicsik és nagyok is előszeretettel használják a téli és nyári időszakban egyaránt. Mivel folyamatosan használatban vannak, egy idő után természetes, hogy veszítenek minőségükből, emiatt pedig cserére szorulnak. Ha az Ön családjában is van olyan, akinek már igencsak elhasználódott a fürdőköpenye, lepje meg karácsonyra új darabbal, ehhez pedig fedezze fel hímzett fürdőköpenyeink választékát!

  Hímzett fürdőköpenyeink egyik legnagyobb előnye, hogy személyessé tehetőek, ugyanis egyedi igények alapján tetszőleges névvel, felirattal lehet őket ellátni, így nem jelenthetnek problémát az egyforma színű darabok sem. A hímzett fürdőköpenyek magas színvonalat képviselnek, melegségükkel és puhaságukkal harmóniát varázsolnak a leghidegebb téli estére is.

  Hímzett fürdőköpenyeink slágerajándékoknak számítanak évek óta, ami nem véletlen, hiszen egy ilyen ízléses, egyedi köpenynek a kicsik és nagyok egyaránt örülnek. Vásároljon Ön is praktikus kiegészítőt karácsonyra, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Igényes fürdőköpenyre vágyik? Válassza hímzett köntöseinket!

  Hímzett köntösManapság egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak a fürdőköpenyek. A család minden egyes tagjának kényelmes viseletet biztosítanak, hideg estéken kifejezetten jól esik bebújni a köntösökbe. Ha Önnek hiányoznak otthonából a köpenyek vagy szeretné lecserélni a régi darabokat, válassza a hímzett köntösöket!

   

  Hímzett köntöseink igényes, minőségi termékek, amelyekkel a kényelem garantált. Termékeink puha, kellemes anyagból készültek, amelyekre az igényei szerint hímeztethet bármilyen mintát. Hímzett köntöseinkkel alkalmazkodhat a család mindegyik tagjának ízléséhez, így termékeink nemcsak komfortos viseletet biztosítanak, hanem egyedi megjelenést is. A hímzett köntösöket könnyű az egyedi jelzés miatt megkülönböztetni, ennek köszönhetően nem származhatnak bonyodalmak az összecserélésből.

   

  Tekintse meg hímzett köntöseinket, merítsen ihletet korábbi munkáinkból vagy készíttesse el egyéni elképzelései alapján a család fürdőköpenyeit, ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!