Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

 

Minden gyermekfotel rendeléshez AJÁNDÉK neves törölközőt adunk.

Rendelése leadásakor kérjük a megjegyzés rovatba adja meg a törölköző színét és a nevet.

( Ennek hiányában felhívjuk, és egyeztetni fogunk )

Ajándék a legjobb barátnak!

Ajándék a legjobb barátnak!Az ajándékvásárlás sokszor nem egyszerű, főként, ha szeretnénk valami egyedit, személyeset adni annak, aki fontos nekünk. Még a legjobb barátok esetében is sokszor tanácstalanok vagyunk, hogy mire vágyik a másik. Cégünk most erre kínál egy tökéletes megoldást: a hímzett törölközőt!

 

Weboldalunkon számtalan egyedi törölközőt talál, amelyek egy-egy találó felirattal személyes és hasznos ajándékként örvendeztetik meg az ünnepeltet. Legyen akár születésnap, vagy névnap, a hímzett törölköző mindig jó választás! Webshopunkban sok ötletet talál, mellyel legjobb barátját lepheti meg, de akár egyedi kéréseket is teljesítünk. Választhatja akár a barátja nevét, akár egy barátságról szóló idézetet, az öröm és a meglepetés garantált! Ajánljuk alkalmakra, vagy „csak úgy” ajándékként is, hiszen a törölköző mindig hasznos, ugyanakkor kellemes meglepetés. A hímzett törölköző ráadásul nem sablonos vagy elcsépelt.

 

Meglepné valamivel a legjobb barátját? Válassza a feliratos törölközőt, tegye különlegessé egyedi ajándékkal az alkalmat!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink