Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Termék kategóriák

Partnereink

Számláló

 • Egyedi látogatók:97,534

  70x140-es Hímzett törölközők

  Hímzett   70 x 140   frottír  törölközők 

  Tetszőleges nevek, feliratok rendelhetők

  Minta hozzárendelésére is van lehetőség.

  Szállítás két munkanapon belül.

   

  Egyedi ajándékötlet karácsonyra? Válassza a hímzett törölközőket!

  hímzett törölközőkAhány ember, annyiféle igény és elképzelés merül fel a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban. Egyesek kifejezetten az egyedi ajándékötleteket részesítik előnyben, mert szeretnék valóban különleges meglepetéssel megörvendeztetni barátjukat, rokonukat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, azonban tanácstalan, hogy milyen egyedi ajándékkal lepje meg szeretteit, válassza a hímzett törölközőket!

  A hímzett törölközők tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak. Szinte bármilyen mintázattal, felirattal elkészíttethetők, ezáltal olyan egyedi meglepetést nyújthat át karácsonykor szeretteinek, ami szorosan kötődik hozzájuk. A hímzett törölközők praktikusak, minőségi darabok, amik hosszú éveken át kiszolgálják az embereket a mindennapokban.

  A hímzett törölközők minden évben előkelő helyet kapnak a népszerű, egyedi karácsonyi ajándékok listáján, nem véletlenül. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne egyedi meglepetést karácsonyra, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és készíttesse el rokonának, barátjának a hímzett törölközőjét!