Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók

Termék kategóriák

Partnereink

Számláló

 • Egyedi látogatók:97,411

  Rendelés menete

  III. Vásárlás - rendelés -  fizetés menete

  1. Termékek kiválasztása és kosárba helyezése

   - Vásárlás regisztráció nélkül - a  szállítási adatait, email címét, telefonszámát a rendelési űrlapon kell megadnia

   - Ha regisztrált, úgy regisztrált vásárlóként felhasználónevével és jelszavával lépjen be és kezdje meg a vásárlást.  

  2. A kosár tartalmának frissítése, törlése és véglegesítése

  A kosár tartalmának megjelenésekor a vásárlást tovább lehet folytatni a „Vásárlás folytatása” gombra kattintva. Amennyiben vásárlását tovább folytatja, és újabb terméket helyez kosarába, akkor a kosár tartalma automatikusan frissülni fog.
  Kosarának tartalmát bármikor törölheti. a termék előtti "Eltávolítás" négyzetre kattintva. (a kosár tartalma a webáruházból történő kijelentkezéskor automatikusan törlődik).
  Amennyiben Kosarának tartalmát véglegesíteni szeretné, úgy a "Rendelés" gombra kattintva ezt megteheti.

  3.  Rendelés lépései

  3.1 Az adatok megadása:  A  "Rendelés" gombra kattintás után amennyiben még nem vásárolt a webáruházban,  itt megadhatja szállítási és számlázási címét, vagy a már  korábban megadott adatait módosíthatja és megjegyzést is fűzhet a rendeléshez.

  Fontos: ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Természetesen a felhasználó a megadott adatok javítását a Webáruházban található "Fiók karbantartása" menüpontban elvégezheti. Az adatokat csak először kell megadni, a későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezni.

  3.2 Szállítás: kiválaszthatja a termék átvételének módját:

  3.2.1  Házhozszállítás

  3.3  Fizetés: kiválaszthatja a megrendelés teljesítésének fizetési módját, de előtte még áttekintheti a rendelés adatait.

  választhat:

  3.3.1 Utánvét

  A  megrendelt termékek vételárát, valamint a házhozszállítás díját a vásárló a GLS futárnak fizeti ki készpénzben.

  3.3.3  Banki utalás

  Webáruházunkban megrendelt termékek vételárát a szállítási költséggel együtt  a Tex-Ex Ker Bt.  K&H  Bank -nál vezetett 10404993-50526751-78481001 számú bankszámlaszámára kell utalni.

  Az utalás kedvezményezettje a Tex-Ex Ker Bt. Az utalás közlemény rovatában a megrendelés azonosítószámát fel kell tüntetni

  A megrendelt termékek az összeg beérkezését követően kerülnek postázásra.

  4. A szerződési feltételek elfogadása

  Amennyiben a megadott adatok helyesek, el kell fogadnia  a szerződési feltételeket, amely egyben azt is jelenti, tudomásul veszi, hogy  a megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.

  5. „Rendelés elfogadása” gombra kattintva adható le a rendelés.

    Amennyiben szükséges, a rendelés a „Vissza” gombbal módosítható és a rendelést bármikor megszakíthatja, és kosarának tartalmát törölheti.

  Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók.

  6. Visszaigazoló email a rendelésről.  A Webáruház a megrendelésről automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld egy proforma számával a megadott email címére. Ha az email nem érkezne meg célszerű a spam mappát megnézmi.