Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

 

Minden gyermekfotel rendeléshez AJÁNDÉK neves törölközőt adunk.

Rendelése leadásakor kérjük a megjegyzés rovatba adja meg a törölköző színét és a nevet.

( Ennek hiányában felhívjuk, és egyeztetni fogunk )

Hímzett fürdőköpenyek wellness szállodák részére is!

Hímzett fürdőköpenyekHímzett fürdőköpenyek igényes kivitelben, megfizethető áron, akár wellness szállodák részére is! Keressen minket bizalommal egyedi köntösökért! 

A wellness hotelekben általában teljesen természetes, hogy fürdőköntöst is biztosítanak a vendégek számára. Ez lehet teljesen átlagos megjelenésű, de akár egyedi is, például a szálloda nevével ellátott. Utóbbi nyilvánvalóan sokkal stílusosabb, mutatósabb, ezért érdemes a hímzett fürdőköpenyek mellett dönteni. 

hímzett köntösökre természetesen bármilyen felirat kérhető, így a hotel neve is. A hímzés nem kopik, mint egy nyomtatott felirat, nem szívja ki a színét a nap, nem tesz kárt benne a gyakori mosás sem. A cégünk által kínált termékek puha, kellemes anyagúak, nem irritálják a bőrt, kifejezetten jó érzés őket viselni, így garantált, hogy minden vendég elégedett lesz velük. Hímzett köntöseink ára megfizethető, így még nagyobb darabszám sem jelent súlyos kiadást a hotel részére. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a hímzett fürdőköpenyek iránt, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat akár még ma! 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink