Hímzett Textil Expressz

Nevek, feliratok, minták, hímzett törölközők, párnák, köntösök, pólók
06/30-384-4341

SZÁLLÍTÁS: GLS FUTÁRRAL

 

Minden gyermekfotel rendeléshez AJÁNDÉK neves törölközőt adunk.

Rendelése leadásakor kérjük a megjegyzés rovatba adja meg a törölköző színét és a nevet.

( Ennek hiányában felhívjuk, és egyeztetni fogunk )

Hímzett ágyneműk: igényes megoldások a hálószobába!

hímzett ágyneműkhímzett ágyneműkkel még különlegesebbé teheti a hálószobát. Álmodja meg a feliratot, és elkészítjük, megbízható szolgáltatás keretein belül!

Vitathatatlan, hogy manapság óriási kínálat várja a vevőket az ágyneműkkel kapcsolatban, egyesek mégsem találják azokat a termékeket, amiket szívesen megvennének. Inkább a különlegesebb darabokat részesítenék előnyben, amelyekkel még egyedibbé varázsolhatják a környezetüket. Amennyiben Ön is keresi még a megfelelő huzatot, ismerkedjen meg termékeinkkel!

A hímzett ágyneműk tökéletesen megfelelnek az elképzeléseinek. Termékeinkkel különlegessé varázsolhatja a hálószobát, ilyen környezetben pedig a pihenés is sokkal kellemesebb. Sokféle minta közül válogathat, bármilyen feliratot el tudunk készíteni. A hímzett ágyneműk ajándéknak is kiválóak, így, ha szeretné családtagját, barátját meglepni formabontó dologgal, gondoljon bátran egyedi termékeinkre!

Az ágyneműk kifogástalan anyagból készülnek, garantáljuk, hogy elégedett lesz minden szempontból a megrendelésével. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink